Curs: teatruDocumentar Sonor

Nr. ateliere: 10 (teoretice și practice)
Nr. de ore totale de curs: 40
Nr. locuri disponibile: 10
Perioadă desfășurare:
septembrie – octombrie
Participare gratuită

Profesor coordonator: Celina Nițu

Despre atelier:

De secole clădirile au fost martorele evoluției comunităților. Au văzut, au respirat, au simțit la comun cu strămoșii noștri împlinirile și tragediile lor. Dacă pietrele ar vorbi ce ne-ar povesti?

Prin mijloace teatrale specifice, participanții vor explora scrierea, interpretarea și înregistrarea unor monologuri ce vor compune o instalație audio de teatru sonor, pe parcursul celor 40 de ore de curs.

Cine poate participa?

Atelierul de teatru documentar sonor caută participanți cu vârste între 16 și 33 de ani pasionați de istoria și arhitectura orașului, interesați de teatru sau în mod general de moduri și medii diverse de exprimare creativă, în căutarea unui proiect personal nou sau a unui colectiv cu preocupări similare.

Ce presupune participarea?

Înscrierea la atelier se face până pe data de 07.09.2023, ora 23:59 prin completarea formularului de mai jos.

Participanții la atelier trebuie să fie prezenți în Brașov în cadrul programului de activități pe parcursul lunilor septembrie și octombrie, în zilele de weekend.

Despre profesor: Celina Nițu

Celina Nițu este absolventă a Masterului de Regie de Teatru la U.N.A.T.C. Este actriță și regizor de teatru și are o experiență de peste 17 ani vechime în lucrul cu tinerii. Colaborările profesionale includ și componenta axată pe educație non-formală de mentor & coach.


Perioada pentru înscrieri s-a încheiat

To top